search instagram arrow-down

Tämä inkarnaationi

Jonni Haume on vuodesta 2019 eteenpäin nomadin elämää elänyt visionääri, joka venyttää totuttuja ajatuksen rajoja äärimmilleen – ja siitä vielä hieman yli.

…0, and heeere we go!

Istun puolityhjän rautatieaseman aulassa, edessä on reissun viimeinen omalla rahalla ostettu matka. Jyväskylästä eteenpäin olisi tarkoitus jatkaa sitten jalan, tavoitteena saavuttaa Oulu noin kolmessa viikossa.

Jossain tuolla mielen takaosassa kaikuu vieläkin kysymys, joka on pyörinyt päässä jo pidempään: “Mitähän tästä tulee?”. Rinkka painaa niin julmetusti, että tiedossa ei ainakaan fyysisesti ole niin ruusuinen startti, mutta pyrin pitämään mielen positiivisena. “Eihän mulla oo mihinkään kiire. Jos alkaa painamaan, niin pysähdyn lepäämään!”

Silti koen ahdistuvani, jos en etene jossain tietyssä aikataulussa. Mitä helvettiä? Mä lähden matkalle, jossa tarkoitus on päästää irti kaikesta, ja ensimmäisenä huolehdin aikataulusta? Kertoo erittäin hyvin siitä, että oon lähdössä ihan syystä!

Muuten fiilis on kyllä huikea. Jotenkin koen syvällä sisimmässäni, että oli jo aikakin lähteä. Moni joka mut tuntee, tietää etten oo moneen vuoteen taas pysynyt näin kauaa paikoillani. Nyt tuo kaipuu tien päälle ja aiemman elämäni muuttuminen arkiseksi kasvoivat kuitenkin niin merkittäviksi, etten voinut enää ohittaa niitä.

Tätä minun kuuluukin tehdä, tästä minä nautin.

2 comments on “…0, and heeere we go!

  1. Tiina Tolonen says:

    Like

  2. Raija says:

    Hyvää lomaa. 💚

    Like

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: